Noves cançons!

Ismael Dueñas va presentar recentment en un concert ínim a Nunart Guinardó les noves composicions del seu nou espectacle “¡Vaya baile que llevas!” basat en peces per a dansa clàssica. Ronde Jambe, Pliés, Tendús, Arabesques, Pirouette,…són la partitura d’aquest nou espectacle basat en un recull de composicions creades apartir d’una classe de dansa clàssica pura i dura. En breu més notícies del projecte i possible nou disc. Ismael Dueñas paral·lelament a la seva trajectoria de piano-autor és pianista acompanyant de l’Institut del Teatre i de la Dansa de Barcelona desde el 2008. Després d’espectacles com Pianisme il.lustrat amb dansa, aquesta és la primera posada en escena de la seva particular visió i experiència amb la dansa clàssica més estricta i explícita.

  1. No Comments