Després del brevíssim retorn als concerts de setembre i octubre,  amb les noves mesures, restem a l’espera de la reprogramació de l’activitat en condicions segures per tothom. Recordem que hi havia pendent un insòlit concert a dos pianos amb Roger Mas a la Sala Milano Jazz, un a l’aire lliure al Passeig Marítim de Badalona amb Abril Sanglas, i un altre al Jazz Sí Club amb Cecília Bellorín, a banda dels concerts cancel·lats durant el confiament de la primera onada, que també esperem que es reprogramin en algun moment. Molta salut a tothom i ànims a les sales i sector cultural en general. Nosaltres a porta tancada, seguim assajant i creant dia a dia, esperant tornar a compartir-ho ben aviat!

Imatge de l’últim on presentàvem en primícia les cançons i projecte de l’Abril Sanglas a Vallromanes en una nit de tardor on hi vam posar tot el caliu possible