Ismael Dueñas, piano, percussió electrònica i efectes especials

Extraordinari. Aquesta és la més sincera qualificació de la projecció de Metropolis de Fritz Lang, amb música de Ismael Dueñas… L’espectacle va deixar meravellats a tots els espectadors. Només se sentia música: ni un badall, ni un embolcall de caramel”. (Bétulo – Gina de Tera)

Ismael Dueñas ens proposa una revisió de la gran obra mestra de Fritz Lang, Metropolis. A través de les colpidores imatges de Lang i els sons de Dueñas ens endinsem durant una hora en un espectacle absolutament captivador. El pianista, en aquesta ocasió toca simultàniament el piano amb la percussió, electrònica i efectes especials.

El film Metrópolis, l’obra magna de Fritz Lang, és considerada una obra d’art i primera pel·lícula de gènere de cìencia ficció dins el món del cinema. Dueñas ha composat tota una nova banda sonora que serà interpretada i improvisada en directe.

L’espectacle fou estrenat amb un rotund èxit al Teatre Zorrilla de Badalona a finals de 2007 i ha estat presentat a d’altres teatres, festivals i espais culturals.