top of page

Acerca de

Nou disc!
color tractat_edited_edited.jpg

NOU DISC "LO CANT DELS MESOS"

Ismael Dueñas presenta el seu 8è disc juntament amb la cantant Abril Sanglas. “Lo cant dels mesos” és una musicació que parteix d’aquest no tant conegut poemari de 1901 de la Víctor Català/Caterina Albert.

Després del vivencial disc “Cantautisma” (2019) amb cançons a guitarra i veu, a “Lo cant dels mesos” tornem a sentir a Dueñas al piano i a la veu, aquest cop convertint en sorprenents cançons els poemes de Català, juntament amb la delicada, precisa i preciosa veu d’Abril Sanglas, col·laboradora i parella artística principal de Dueñas en els últims tres anys.

El disc de “Lo cant dels mesos” comprèn una mirada que va des d’allò ancestral, als sons de la natura, els sons rurals i el noucentisme de l’època de Caterina Albert, fins al folk, el blues rural, fins a la cambra-pop-jazz marca de la casa, on el piano sempre pren un rellevant paper. El disc compta amb alguna col·laboració sorpresa.

 

Les catorze cançons del disc s’han enregistrat a Badalona durant aquest passat hivern 22-23, després d’un llarg procés de creació (composició, arranjaments i concerts) que es remunta a mitjans de 2021.

Lo cant dels mesos” s'ha presentat just abans de la sortida a les xarxes digitals, a Badalona, ciutat d’Ismel Dueñas i Abril Sanglas, i díes més tard a L’Escala, poble natal de Caterina Albert Paradís/Víctor Català. La gira de presentació també farà una parada al Maresme, als Jardins de Lola Anglada de Tiana, el 20 de juliol. El disc és a les plataformes digitals des del dia 12 de maig de 2023. 

Comprar el nou CD!


Si vols tenir el disc en format físic de 'Lo cant dels mesos' reserva ja el teu CD, hem fet una bonica tirada limitada que inclou un llibret amb els poemes/lletres de les cançons de la Víctor Català. Només cal que ens escriguis indicant el teu nom i t'expliquem com completar la teva reserva! 

Escriu-nos a <locantdelsmesos@gmail.com>

· Te'l fem arribar allà on siguis, amb dedicatòria!

· Per la compra del disc t'enviem per mail l'edició digital de l'album (en mp3)

· Preu del disc 15€ + costos d'enviament 


 

Prevenda CD
IMG_20230512_085605_edited.jpg
bottom of page